4 szervezet 1 cél - a gyűjtés lezárult!

„4 szervezet 1 cél – Állj mellénk!” ismerősen hangzik a szlogen? Minden bizonnyal, hisz 4 szervezett fogott össze a Borsod megyei mélyszegénységben élő családok érdekében.

 

Sikeresen záródott a gyűjtés, amelynek során 4 szervezet (Budapest Bike Maffia, Age of Hope, NOÉ Állatotthon Alapítvány, valamint Egyesületünk) és támogatóik fogtak össze a BAZ megyei mélyszegénységben élő családokért.

 

 

A kezdeményezés olyannyira sikeres volt, hogy egy szombat reggel TÖBB TONNA tisztító-, és tisztálkodószert, ágyneműt, ruhát, valamint élelmiszert vittek az Age of Hope önkéntesei Szendrő, Szendrőlád, Szuhogy, Tomor, Fáj, Fulókércs, Selyeb és Hegymeg településekre, ahol egyaránt súlyos problémát jelent a hideg, az élelmiszer és vízhiány, ahol terjednek a fertőzések, ahol tetűjárvány van, és ahol gyerekek tízezrei élnek embertelen körülmények között.A kiosztásban helyi szociális szakemberek, pedagógusok segítettek.

Mindenkinek köszönjük a támogatást!

 

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben