Kedves Adományozó!

Egyesületünk a személyi jövedelemadó 1%-ból működik, ez a legnagyobb bevételi forrásunk, ebből működtetjük ingyenes jogsegély szolgálatunkat, segítjük a rászoruló családokat, munkánkat teljes egészében ebből fedezzük. 

Kérjük, támogassa Egyesületünket adója 1%-ával, hogy továbbra is támaszai lehessünk a rászorulóknak. 

Az adóbevallás részét képező felajánló nyomtatványra írja rá adószámunkat:

Adószámunk:

1 8 3 9 5 7 9 6 − 1 − 4 2

Fontos információk a nyilatkozattal kapcsolatban: Ön a jelen nyilatkozatok egyikének leadásával a KARMA Vallási Közösség Egyesülete javára kíván rendelkezni. Kérjük, a másik nyilatkozatot juttassa el valamely családtagjának, vagy ismerősének. Azért, hogy támogatásuk biztosan megérkezzen hozzánk, szíveskedjenek a következő lépéseket pontosan elvégezni: 

TENNIVALÓK A NYILATKOZATTAL
1. Ez a RENDELKEZŐ NYILATKOZAT. Kérjük, hajtsa félbe, és tépje le. 
2. A nyilatkozatot helyezze egy normál méretű borítékba.
3. Ragassza le a borítékot, és címezze meg az illetékes adóhatóság részére. 
4. A borítékra írja rá az adóazonosító jelét, és a ragasztott felületén keresztbe írja alá.
5. A borítékot továbbítsa munkáltatójához, könyvelőjéhez vagy az adóhivatalhoz. 


TOVÁBBÍTÁS AZ ADÓHIVATALHOZ
Ha személyi jövedelemadóját a MUNKÁLTATÓJA számolja el, 2015. május 9-ig juttathatja el a munkáltatóhoz. (Rendelkező nyilatkozatát lezárt, adóazonosító jelével ellátott, ragasztott felületére átnyúlóan saját kezűleg aláírt, normál méretű borítékban elhelyezve kell átadnia munkáltatójának.)
Ha Ön, vagy könyvelője készíti adóbevallását, 2015. május 20-ig juttathatja el az adóhatósághoz. (Rendelkező nyilatkozatát lezárt, adóazonosító jelével ellátott, ragasztott felületére átnyúlóan saját kezűleg aláírt, a jövedelemadó-bevallásától elkülönítetten, külön borítékba elhelyezve juttathatja el.) 

A korábbi évektől eltérően a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlására vonatkozó rendelkező nyilatkozatát minden adózó 2015. május 20-ig juttathatja el az adóhatósághoz, az alábbi lehetőségek bármelyikén:
I. Ezt a rendelkező nyilatkozatot elhelyezi az adóhatóságnak megcímzett borítékba, és - személyesen vagy postai úton, külön juttatja el (2015. május 20-ig) az adóhatóságnak.
II. A személyi jövedelemadó-bevallás nyomtatványgarnitúra részét képező "perforált" íven nyilatkozik az adóbevallás részeként (melyet majd az adóhatóság választ le a perforálás mentén).
III. Munkáltatói adómegállapítás esetén a ragasztott felületre átnyúlóan aláírt és adószámával ellátott postai borítékban elhelyezve juttatja el a munkáltatóhoz, legkésőbb 2015. május 9-ig. Ebben az esetben a munkavállaló, az állami adóhatóság által rendszeresített nyomtatványon is rendelkezhet. 
IV. Elektronikus úton benyújtott személyi jövedelmadó-bevallás esetén, elektronikus űrlapján kedvezményezettként jelölje meg a KARMA Vallási Közösség Egyesületét melynek adószáma: 1 8 3 9 5 7 9 6 − 1 − 4 2 

Köszönjük!
Adó 1% nyilatkozat letöltése
Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben