Ingyenes jogsegélyszolgálatot működtetünk  rászorulók részére, amelynek keretei között a tanácsadáson túl segítünk a hivatalos levelek megírásában, nyomtatványok kitöltésében, sőt ha igény merül fel meghatalmazással hivatalos ügyekben is eljárunk. Jogsegélyszolgálatunk keretei között ügyvédünk segítségével per előkészítést is vállalunk a megfelelő feltételek fennállása esetén.

Folyamatosan szervezünk gyűjtéseket – kizárólag tárgyi jellegű adományokból – rászoruló családok javára, amelyeket különböző szervezetek segítségével osztunk szét.

Egyesületünk egy új gondoskodási formával segíti a rászoruló idős embereket, eltartási szerződés keretében a szokásos napi feladatokban, ellátásban történő segítségnyújtás mellett vállaljuk a családtagként kezelt állatok gondozását is, legyen az kutya, macska, hüllő vagy akár gazdasági állat. A „kis" kedvencekről történő gondoskodás természetesen nem szűnik meg akkor sem, ha gazdi elhuny. Ez a fajta segítségnyújtás teljesen egyedi, melyet egy igen gyakran felmerülő igény generált. Tapasztalatunk szerint az idős, egyedül maradt emberek egyik legrémisztőbb problémája, hogy miként tudnak gondoskodni állataikról, ha egészségük megrendül, vagy meghalnak.

Legfrissebb híreink
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.02.14
Vegetarianizmus - meg tudod csinálni!
Egyesületünk képekben