Ingyenes jogsegélyszolgálatot működtetünk  rászorulók részére, amelynek keretei között a tanácsadáson túl segítünk a hivatalos levelek megírásában, nyomtatványok kitöltésében, sőt ha igény merül fel meghatalmazással hivatalos ügyekben is eljárunk. Jogsegélyszolgálatunk keretei között ügyvédünk segítségével per előkészítést is vállalunk a megfelelő feltételek fennállása esetén.

Folyamatosan szervezünk gyűjtéseket – kizárólag tárgyi jellegű adományokból – rászoruló családok javára, amelyeket különböző szervezetek segítségével osztunk szét.

Egyesületünk egy új gondoskodási formával segíti a rászoruló idős embereket, eltartási szerződés keretében a szokásos napi feladatokban, ellátásban történő segítségnyújtás mellett vállaljuk a családtagként kezelt állatok gondozását is, legyen az kutya, macska, hüllő vagy akár gazdasági állat. A „kis" kedvencekről történő gondoskodás természetesen nem szűnik meg akkor sem, ha gazdi elhuny. Ez a fajta segítségnyújtás teljesen egyedi, melyet egy igen gyakran felmerülő igény generált. Tapasztalatunk szerint az idős, egyedül maradt emberek egyik legrémisztőbb problémája, hogy miként tudnak gondoskodni állataikról, ha egészségük megrendül, vagy meghalnak.

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben