Felhívás - Segítsünk együtt Emesének és családjának!

Kedves Barátaink, Tagjaink!

Egy kedves barátunk keresett meg egy kéréssel, amit szeretnénk megosztani Veletek, mert úgy gondoljuk, segítenünk kell.

"10 éve támogatok egy családot lehetőségeimhez mérten, akik nagyon szegény körülmények között, tisztességesen élnek, 5 gyermeket neveltek fel, ebből ketten már kirepültek a családi házból. Egy kis faluban, Kazsokon élnek, Kaposvártól 30 km-re. Az apuka egy ideje oxigénpalackkal él, mert asztmás, az egyik kislánynál pedig, Emesénél (13 éves) nemrég daganatot találtak a mellében.

Amióta ismerem őket, minden létező lehetőséget megragadtak a munkára, az apuka még betegen is dolgozott, de sajnos lassan 1 éve már semmilyen, még átmeneti munkát sem kapnak a faluban, vagy a környéken. Nem részletezem, hogy amióta ismerem őket, miken mentek keresztül, de tudom, hogy mindent megtettek egy jobb életért.

Ági, az anyuka pár napja hívott fel, és mesélte el Emese problémáját, valamint azt, hogy a kislánnyal még nem tudja, hogy tud elmenni a kórházba Pécsre (úgy néz ki, hogy nem Kaposváron műtik, mert nincs megfelelő gyermeksebész), mivel nincs pénze buszjegyre, de ezt szégyellte megmondani az orvosnak.

Bármilyen segítséget elfogadnak. Minden pénzük elmegy a rezsire, gyógyszerekre, nincs tartozásuk (banknak sem), de az életre nemigen marad."

Természetesen elérhetőek telefonon, vagy levélben is, közvetlenül, akinek kérdése lenne feléjük, illetve aki küldeni szeretne nekik bármit, az erre a címre teheti meg: /aki levelet küld, az kérem, tegyen borítékot és bélyeget a válasz miatt a borítékba/

Bognár Istvánné (Ági)
Kazsok 7274
Petőfi út 18.
Telefon: 06-30-571-58-30 (hívni általában nem tud, őt lehet hívni rajta)

Amire szükségük lenne:

  • tartós élelmiszer (bármi!)
  • tisztálkodó szerek
  • mosószer
  • konyhai eszközök (lábasok, elektromos habverő/keverő)
  • törölköző, ágynemű
  • algopyrin, vitaminok a gyerekeknek
  • mosógép, gáztűzhely (ezt elszállítani nem tudják, autójuk nincs, tehát ha valaki a környéken lakik, és esetleg tudna vinni nekik, nagyon hálásak lennének)
  • jelenlegi rossz mosógép javítása (pénzük nincs rá)
  • bármilyen minimális pénzbeli támogatás (bankszámlájuk nincs), akár 1-2000 Ft is nagyon sokat segít nekik (rózsaszín csekk).
  • munkalehetőség a környéken (internet, autó nincs), ezt Ágival lehet közvetlenül megbeszélni (gyakorlatilag bármit elvállal Ági, de a bérlet 22e Ft, ezt számításba kell venni, ha valahová be kell járni)

A család tagjai:
Ági: 164 cm, nagyon vékony testalkat, 39-40-es cipő
Pityu ( apuka): 163 cm, 40es láb
Pityu: 17 éves, 48-as láb ( neki nagyon kellene cipő,nem tudják megvenni), 185 cm magas
Emese: 140 cm magas, 13 éves, 38-as láb (neki a kórházi tartózkodáshoz papucs, hálóing, tisztálkodó szerek)
Barbi: 125 cm, 9 éves, 36-os láb

Bármilyen használható állapotban lévő ruhát, cipőt, kabátot örömmel fogadnak.

Kérjük, amennyiben megteheti, segítsen Ön is Emesének és családjának!

 

Noé az Életért Közösség

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben