Lezárult a gyűjtés!

Rengetegen csatlakoztak ahhoz a jótékonysági akcióhoz, melyet közösségünk kezdeményezett, és amelyhez csatlakozott a NOÉ Állatotthon Alapítvány, valamint a Családsegítő Karitatív Egyesület is. A karácsonyi gyűjtés célja a rászoruló családok megsegítése volt.


A gyűjtés ideje alatt folyamatosan érkeztek az adományok, amelyek a Családsegítő közreműködésével kerülnek szétosztásra a rászoruló családok között. A gyűjtés során a gyerekekre is gondoltunk, és kértük az adományozókat játékokkal is járuljanak hozzá a gyűjtés sikeréhez.

Reméljük az akció keretei között több család számára is sikerül örömöt szereznünk és meghitté varázsolni a karácsonyt.

 

A sikerre való tekintettel szeretnénk ebből az adománygyűjtésből hagyományt teremteni. Ezúton is köszönjük mindenkinek az adományozást, továbbá a NOÉ Állatotthon Alapítványnak és a Családsegítő Karitatív Egyesületnek a támogatást.

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben