Támogatás a Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzat részére

A KARMA Vallási Közösség Egyesülete tavaly már tavaly, egy karácsony adománygyüjtés keretében nagyobb szállítmány ruha, élelmiszer, és zöldség-gyümölcs adománnyal támogatta a Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzat munkáját. Támogatásunkkal a Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzat mintegy 20 családnak és 20 rokkant- és kisnyugdíjasnak tudott segíteni és Karácsony előtt egy kis örömet szerezni.

Köszönetképpen „Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 1,5 hónapos munkájának eredménye” címen videót is készítettek akkor, melyen nagyon meghatódtunk.

videó linkje: https://youtu.be/2LZLPoV5tMQ

Most, Július 8.-án újból megkerestük a Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzatot és felajánlottun nekik több mint 900 kg burgonyát, mellyel támogatni kívántuk munkájukat.

Az adomány egy részét 12 családnak (Felnőtt: 34, Gyermek: 67) osztották szét.

További képek az alábbi linken tekinthetők meg: 

http://gallery.site.hu/u/noeazeletert__/kozossegi_szolgalat/tapiobicskeburi/

A megmaradt burgonya adományt a Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzat a Július 12.-én kapuit nyitó Közösségi Foglalkoztató Házban fogja felhasználni, hozzájárulva a Halmozottan Hátrányos helyzetű gyermekek nyári étkeztetéséhez. 

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben