Újabb zöldség-gyümölcs adomány Tápióbicskére

Megint segítségére siettünk a Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzatnak több száz kiló zöldség- és gyümölcsadománnyal.

"Tápióbicskei RNÖ szeretné  újra kifejezni háláját, a Karma Vallási Egyesület felé, a közösségünk számára felajánlott zöldség -gyümölcs adományokért :)

Mindig jól jön a segítség, és mindig van hely az adományoknak , de ilyenkor hónap vége felé, óriási segítség a családoknak a burgonya, hagyma adomány :) És arról nem is beszélve milyen nagy öröm a gyerekek számára a narancs és a citrom :) A citromot egyébként felkarikázva , becukrozva eszik :)

A mostani adományokból 14 nagycsaládos, 4 nyugdíjas ,  a helyi Gyermeklánc  óvoda ÉS A FOGLALKOZTATÓ HÁZ ( TANODA)  részesült :)

A foglalkoztató Házi gyermekek  lelkesen segítettek az adományok szortírozásában és osztásában :)

Az osztás első körben tegnap volt, a második kör ma fog megtörténni :)

Csatolom a tegnapi képeket :) És amit tudom, küldöm a mai osztás képeit is :)

Szeretettel maradok: Marika Tápióbicskei RNÖ"

Karma Vallási Közösség Egyesülete

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben