Beszámoló a karácsonyi gyűjtésről!

Kedves Tagjaink, Támogatóink, Barátaink!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy 2014. évben is csatlakoztatok immár hagyománnyá vált éves karácsonyi gyűjtésünkhöz. Külön köszönet a NOÉ Állatotthon Alapítvány lelkes csapatának, akik a korábbi évekhez hasonlóan idén is kitettek magukért :)

Szerettük volna, ha tudjátok, hogy mi történt azzal a rengeteg csomaggal, amit felajánlottatok és amelyet a Családsegítő segítségével jutattunk el rászoruló családok számára. Nem titok, elárulhatom, minden csomag számított, fontos volt valakinek, célba talált. A felnőttek örültek a sok meleg holminak, mosolyogtak, hogy végre rendes étel, gyümölcs kerül az asztalra és könnybe lábadt a szemük, mikor látták, hogy gyermekeik számára is eljött az igazi karácsony, valami meglepetést tartogat ez a nap. Talán már előre élvezték a pillanatot: meleg étel az asztalon, izgalomtól kipirult kis arcocska, amint ajándékát bontogatja... szinte látom magam előtt :) 

Köszönjük, hogy nektek számított és fontos volt!

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben