Gyűjtés a rászorulók javára!

Mindenkiben megtalálható az akarat, hogy segítsen embertársán „csak” tenni kell érte. Hisszük, hogy kötelezettségünk az önmagukról gondoskodni nem tudók támogatása!

Az ünnepek közeledtével ismételten gyűjtést szervezünk a rászoruló családoknak, gyerekeknek. Várunk minden olyan felajánlást, amely szívből érkezik.

Elsősorban tartós élelmiszerre, tűzifára van a legnagyobb szükség, de érkezett konkrét kérés  számítógép monitorra, TV-re, gyermek csizmákra, téli gyermek kabátokra (2-14 évesekre) is.

A gyűjtés: 2011. december 15-ig tart.

Az adományok az Önkéntesség éve program keretei között a program szervezőjének segítségével fog eljutni a rászorulók részére.

Az adományok a következő helyszínen adhatók le:
- Budapest XVII. kerület, Csordakút utca (Noé Állatotthon)
- 1133 Budapest Visegrádi utca 80/a (H-P: 9-17 óra között, NAVI-GATE Kft., Visegrádi-Tutaj u. sarok)

Postázási címünk: NOÉ az Életért Közösség, 1108 Bp., Hang utca 2.

Minden felajánlást és segítséget köszönünk!

NOÉ az Életért Közösség

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben