Gyűjtés a vörösiszap-katasztrófa sújtotta rászorulók részére

Hétfőn délután átszakadt az ajkai vörösiszaptározó gátja, és egymillió köbméter vörösiszap zúdult a környező Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely településekre. A vörösiszap nem kegyelmezett senkinek és semminek: életek, házak mentek tönkre!

A NOÉ az Életért Közösség a Noé Állatotthon Alapítvánnyal gyűjtést szervez a vörösiszap–katasztrófa sújtotta rászorulók részére.

Elsősorban a takarításhoz lapátra, seprűre, talicskára, kannára, gumicsizmára, esőkabátra, esőköpenyre, maszkra, gumikesztyűre, szivacsra, felmosó eszközökre, valamint meleg ruhára (elsősorban gyerekruha), takarókra, törölközőkre, tartós élelmiszerre, ecetre és fertőtlenítő szerre van szükség.

Nagyon fontos, hogy csak azonnal használható, jó állapotban lévő, tiszta adományokat jutassanak el hozzánk! Amennyiben lehetséges a ruhákat nem és méretszerint szétválogatva, feliratozva kérjük leadni.

A felajánlott tárgyi adomány a következő helyszínen adható le:

  • Budapest XVII. kerület, Csordakút utca (átvétel: hétfőtől-vasárnapig 10-15 óra között)

Kérjük, hogy amennyiben módjukban áll segíteni, a felajánlott adományokat október 15-ig juttassák el hozzánk, melyet a Közösség a Noé Állatotthon Alapítvánnyal együtt fog elvinni a katasztrófa helyszínére.
Segítségüket előre is köszönjük!

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben