Húsvéti burgonya adomány a Tápióbicske Közössége részére

Március 24.-én ismét lehetőségünk nyílt arra, hogy támogassuk a Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzatot 900 kg mennyiségű burgonya adománnyal. 

Az adományunkból 5 mázsányi a helyi Gyermeklánc Óvoda konyhája részére került átadásra. 

Ezen kívül még 15 nagycsaládos részesült az adományokból, valamint a Közösségi-és Foglalkoztató Ház gyermekei étkeztetéséhez különíthettek el a krumpliból.

Örülünk, hogy adományainkkal segíthetjük a Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzat munkáját és köszönjük az átadásról készült képeket, melyek bizonyítják számunkra, hogy jó helyre kerülnek adományaink.

KARMA Vallási Közösség Egyesülete 

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben