Zöldség és Gyümölcs adomány Tápióbicskére és Pándra

2016. január 08.-án újra megleptük a Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzatot nagy mennyiségű zöldség és gyümölcs adománnyal, amelyből nem csak a tápióbicskei rászorulóknak jutott, hanem még a szomszéd faluba is vittek belőle :)

"Kedves KARMA Közösség!

Az adományokat ez úton is nagyon szépen köszönjük.

AZ adományokból a helyi nyugdíjasok és nagycsaládok részesültek.

A foglalkoztató házi gyermekekkel közösen vittük ki a nyugdíjasok számára fejenként 20 kg burgonyát.

A közeli  faluba Pándra is adományoztunk 6 mázsa burgonyát,  citromot valamint hagymát. Ott a helyi családsegítő szolgálat segít abban, hogy az ottani kis jövedelemből élő rokkant nyugdíjasok részesüljenek az adományokból. Számukra holnap fogjuk átszállítani Tápióbicskéről Pánd településre (hátrányos térségű kis falu Tápióbicske szomszédságában).

Egy emléklapot is készítettünk :)


Nagyon szépen köszönjük :)

Baráti üdvözlettel : Peczek Mária és Oláh Endre"

Örülünk, hogy ennyi rászoruló családon tudtunk ismét segíteni egy kicsit!

Karma Vallási Közösség Egyesülete

Legfrissebb híreink
2022.02.07
A klímaváltozásnak globális következményei
2022.03.21 / Erdők Nemzetközi Napja 2022.03.22 / Víz Világnapja   Ilyenkor az erdőket, a fákat, és a vizet, az életünket fenntartó, csodálatos környezetünket ünnepeljük. A klímaváltozásnak globális következményei vannak, amiket nem lehet túlságosan hangsúlyozni. Ez befolyásolja az óceánjainkat, a vizeinket, az erdeinket, a levegőt, amit belélegzünk, az ételt, amit megeszünk, és az egészségünket. Háborúkat, éhezést okoz, tömeges elvándorlást, politikai és gazdasági instabilitást. Befolyásolja, hogy hol élünk és hogy élünk. És ezek a hatások visszafordíthatatlanná válnak. Ezért ezeket a következményeket a közösség elé tárni nemcsak az aktivisták, vagy a tudósok feladata, hanem mindenki kötelessége.   Videó: https://fb.watch/bWL-JkNRAu/     #vízvilágnapja #erdőknemzetközinapja # #természet #környezetvédelem #klímaváltozás #waterislife Forrás: https://www.facebook.com/SivaramaSwamiTanitasai/
2021.10.07
Ha húst eszel
Sivarama Swami "Ha húst eszel"
2020.07.01
Kontrolláld az elméd
  Sivarama Swami   Kontrolláld az elméd
2020.04.29
Sivarama Swami: A koronavírus-járvány oka
  Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
2020.04.29
Sivarama Swami : A koronavírus-járvány oka
Egyesületünk képekben